"Уже минув майже рік, як я вдома. Ніхто мене не переслідує", - екс-помічник бойовиків радить "колегам" брати з нього приклад (відео)

Завдяки програмі "На тебе чекають вдома" колишній учасник НЗФ вже рік як повернувся до мирного життя, живе зі своєю сім'єю, працює на державному підприємстві.

Мешканець Лисичанська скористався програмою СБУ. Фото: скріншот з відео.

Суд звільнив жителя Лисичанська (Луганська область) - помічника бойовиків від кримінальної відповідальності в рамках програми Служби безпеки України (СБУ) "Тебе чекають вдома". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу СБУ.

У 2014 році чоловік приєднався до незаконного збройного формування (НЗФ). Він ремонтував автомобілі і чергував на блокпосту. Після звільнення Лисичанська від бойовиків тривалий час переховувався в Росії. Завдяки програмі "На тебе чекають вдома" колишній учасник НЗФ вже рік як повернувся до мирного життя, живе зі своєю сім'єю, працює на державному підприємстві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...