У Бурятії згорів цирк зі всіма тваринами

Після ліквідації пожежі перед рятувальниками постала жахлива картина. Тварини в клітинах були повністю обвуглені, розпізнати, що за тварини, було вже неможливо.

Ілюстрація:SibnetБіля села Вознесеновка в Бурятії згорів переїзний цирк, в якому було, імовірно, близько 30 видів тварин. Про це повідомляє сайт «Інформ Поліс» з посиланням на управління МНС по Бурятії, зазначають Патріоти України.

Пожежа стався 4 лютого о 4:40 ранку за місцевим часом (23:40 3 лютого по Москві). Спочатку господиня намагалася загасити його сама за допомогою двох вогнегасників. МНС викликав охоронець виробничої бази, біля якої стояв цирк. Пожежу загасили о 5:25 (00:25 за Києвом).

Займання сталося через коротке замикання в фургоні з тваринами, припускають в МНС. «Вони намагалися зігріти їх обігрівачем, протягнувши з бази кабель. Швидше за все, сталося перевантаження, і розетка замкнула, - сказав співробітник відділення наглядової діяльності та профілактичної роботи по Тарбагатайському та Іволгинському районах ГУ МНС по Бурятії Антон Сибіряков.

Господиня цирку, уродженка Москви, відмовилася розповісти, яких тварин вона тримала, і скільки їх було. За словами охоронця бази, який викликав пожежників, в фургоні знаходилися близько 30 видів тварин, в тому числі ведмідь і пантера.

Коли пожежа почалася, власниця не наважилася відкрити фургон і випустити тварин: вона злякалася хижаків, пише «Інформ Поліс» без посилання на джерело.

Після ліквідації пожежі перед рятувальниками постала жахлива картина. Тварини в клітинах були повністю обвуглені, розпізнати, що за тварини, було вже неможливо.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...