В екс-керівника компанії Курченка під час обшуків виявили клинок із гравіюванням "Служба безпеки Президента РФ" (фотофакти)

Військовий прокурор Анатолій Матіос зацікавився, за які заслуги Андрій Кошель міг отримати подібний подарунок.

Клинок, знайдений в Андрія Кошеля. Фото: "Фейсбук".

Під час обшуків у затриманого при спробі виїзду в Польщу колишнього топ-менеджера компанії "ВЕТЕК" Сергія Курченко Андрія Кошеля виявили клинок з гравіруванням "Служби безпеки президента Росії", повідомив в Facebook головний військовий прокурор України Анатолій Матіос. Новину передають Патріоти України.

"Проводимо обшуки у затриманого при спробі виїзду в Польщу співвласника трастового фонду Курченко такого собі пана Кошеля. Не питання, що ми знайдемо. Питання хто і за що йому вручив цей клинок, який тільки що знайшли в нього на обшук? На ньому просто гравіювання: "Служба безпеки президента Російської Федерації". Іронізувати не буду. Швидше за все, просто ні за що таке не пишуть і не вручають", - зазначив Матіос.

Раніше повідомлялося, що під час спроби перетину кордону з Польщею затримали Андрія Кошеля - колишнього топ-менеджера компанії ВЕТЕК Сергія Курченка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...