В Івано-Франківську біля офісу ОБСЄ підірвали гранату (фото)

У вересні тут вже спалили автомобіль місії ОБСЄ. Правоохоронці ці два інциденти не пов'язують. З людей, на щастя, ніхто не постраждав.

Наслідки вибуху. Фото:http://www.unn.com.ua/

В Івано-Франківську біля офісу ОБСЄ 14 жовтня невідомі підірвали гранату ГРД-5. Про інцидент повідомили в прес-службі міського ГУ Національної поліції, зазначають Патріоти України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями "заздалегідь сплановане хуліганство, нанесення тілесних ушкоджень або пошкодження майна" та "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

У свою чергу місцеве видання "Галка" повідомляє, що вибух стався на вулиці Незалежності, 31. У вересні тут вже спалили автомобіль місії ОБСЄ. Правоохоронці ці два інциденти не пов'язують.

В результаті вибуху пошкоджено фасад ресторану і розбиті вікна. З людей ніхто не постраждав.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...