В компанії Путіна на Валаамі помітили українського бізнесмена із Запоріжжя

Богуслаєв прибув на острів у складі делегації українських прочан для того, щоб взяти участь у відкритті нових православних пам'ятників.

В'ячеслав Богуслаєв. Фото: Депо.

У компанії президента Росії Володимира Путіна під час його відвідин Спасо-Преображенського собору на острові Валаам на Ладозькому озері був присутній відомий український бізнесмен, директор компанії "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв. Про це повідомляє MK.ru, передають Патріоти України.

Зазначається, що Богуслаєв прибув на острів у складі делегації українських прочан для того, щоб взяти участь у відкритті нових православних пам'ятників. "Ініціаторами появи нових православних пам'ятників на острові стали російський фонд Андрія Первозванного і український завод "Мотор Січ", що спеціалізується на випуску авіаційних двигунів для наших літаків і вертольотів. У цих двох організацій - давня історія взаємин", - пише видання.

"Ми відкриваємо пам'ятники тут, щоб підтвердити нашу спільну мету - зміцнення православної віри", - заявив Богуслаєв під час відкриття Валаамської Божої матері.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...