У "ЛНР" почався процес відчуження підприємств Ахметова

У Плотницького оголосили про перехід трьох підприємств, які належать Ахметову в управління підлеглої сепаратистам фірми.

"ЛНР" забажала "націоналізувати" три вугледобувні підприємства. ілюстрація:Кореспондент.net

Так звана "Рада міністрів" терористичної організації "ЛНР" опублікувала постанову про введення зовнішнього адміністрації на трьох підприємствах українського бізнесмена Ріната Ахметова, розташованих в непідконтрольній Києву частині Луганської області. Про це пише Гордон, передають Патріоти України.

Тимчасові адміністрації вводяться в:

ПАТ "Краснодонвугілля"

ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит"

ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит".

Тимчасовим керуючим цих підприємств призначається луганська компанія "Внешторгсервис".

Також "зацікавлені виконавчі органи" можуть протягом тижня доповнити список підприємств-нерезидентів, на яких повинна бути введена тимчасова адміністрація, йдеться в "постанові" терористів.

ЯК відомо, 27 лютого ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький і лідер "ДНР" Олександр Захарченко пригрозили зупинити поставки вугілля та "ввести зовнішнє управління" на українських підприємствах, що працюють на окупованій території, якщо товарна блокада Донбасу з боку активістів добровольчого руху не буде знята до 00.00 1 березня .

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...