В Москві істерика: У Шойгу заявили, що ЦРУ з Пентагоном вже купили Джамалі перемогу на Євробаченні

Росіяни вирішили "забути", як вони "відстояли" перемогу для свого співака Діми Білана, та за своєю давньою традицією звинуватили інших у тому, що зазвичай роблять самі.

Джамала. Фото: www.aif.ua."Вот так вот вам))))) Джамала бьет круче, чем Джевеллин!" - написав користувач Sepa Rator у "Фейсбуці" на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" та виклав скріншот з черговим "шедевром" російських пропагандистів, передають Патріоти України.

Незрозуміло, чому Пентагон, який є військовим відомством, раптом вирішив допомагати українцям у такій мирній справі. Подібні фантазії можна пояснити або бідною фантазією російських журналістів, або "загадочной русской душой".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...