"У нас покращилася демографічна ситуація": Експерти зібрали брехню Путіна на його прес-конференції (відео)

В Центрі міжнародної торгівлі в Москві президент РФ дав щорічну велику прес-конференцію. Вона стала однією з найбільш тривалих за час його правління – 3 години 50 хвилин, під час яких він невдало намагався брехати.

Путін знову дурив росіян. Фото: соцмережі.

На великій прес-конференції 14 грудня президент РФ Володимир Путін неодноразово вводив росіян в оману. Про це йдеться в ролику, розміщеному на YouTube-каналі користувача "Брехня путінського режиму", передають Патріоти України.

Автори відео, для створення якого використано матеріали сайта Insider, проаналізували висловлювання російського президента. Серед неправдивих відомостей, озвучених Путіним, названо заяву, що "російської армії на території Донбасу немає".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...