В очікуванні Королевської: На Луганщині голову ОВК від Опоблоку виборці доправили до реанімації

За декілька днів до нападу, голова окружної виборчої комісії скаржився колегам на систематичні погрози, які надходили на його адресу по телефону.

Побиття закінчилося для Байрамова важкими травмами. Ілюстрація: firtka.if.ua.

Голову ОВК №114 Євгена Байрамова ("Опозиційний блок") знайшли побитим ввечері 4 липня біля будинку за адресою проспект Гвардейський 43 в місті Сєвєродонецьк на Луганщині. Як повідомляє координатор виборчих програм Громадянської мережі "Опора" у Луганській області Олексій Кормілецький, Байрамов отримав глибоку черепно-мозкову травму та наразі знаходиться у важкому стані в реанімації, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

"Секретар ОВК №114 Олена Бородако та член ОВК №114 Галина Вербицька повідомили спостерігачам "Опори", що поки їм нічого не відомо про цей інцидент", - зазначає Кормілецький. У той же час у прес-служби ГУНП Луганщини спостерігачам Громадянської мережі "Опора" факт побиття підтвердили.

"4 липня до чергової частини надійшло повідомлення , що о 21 годині 20 хвилин двоє невідомих осіб нанесли тілесні пошкодження біля під’їзду за адресою проспект Гвардейський, 43 міста Сєвєродонецьк. Виїхала слідчо-оперативна група і було встановлено, що потерпілою особою є голова ОВК №114 від партії "Опозиційнийблок" Євген Байрамов", - йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці зазначають, що у Байрамова струс мозку, глибока черепно-мозкова травма, підшкірна гематома голови і правого передпліччя, рвана рана правого ока і руйнування очного яблука. Повідомляється, що Байрамова було шпиталізовано до реанімаційного відділення Сєвєродонецької центральної міської лікарні і даний факт було внесено до ЄРДР. У повідомленні зазначають також, що особистий номер голови ОВК №114 Євгена Байрамова на дзвінки наразі не відповідає.

За декілька днів до нападу, голова окружної виборчої комісії скаржився колегам на систематичні погрози, які надходили на його адресу по телефону. Від Байрамова вимагали, щоб виборчком на засіданні прийняв рішення на користь певних учасників виборчого процесу, у іншому випадку – на нього чекатиме розправа. Коли той відмовився виконувати вказівки, його намагалися усунути від керівництва окружною комісією.

За інформацією очевидців, група молодиків спортивної статури зненацька напала на Євгена Байрамова, коли той повертався додому після роботи в окружній виборчій комісії, яка забезпечує проведення проміжних виборів народних депутатів по 114-му округу Луганської області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...