В Одесі поліція затримала банду, яка пограбувала пасажирів автобуса під Херсоном (фото)

Зловмисники завдали пасажирам мікроавтобуса матеріальні збитки на суму близько 202 000 гривень.

Гроші, викрадені під час збройного нападу. Фото:прес-служба прокуратури Херсонської області

Співробітники правоохоронних органів в Одесі викрили групу зловмисників, яка напала на мікроавтобус Mercedes Sprinter на трасі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ і пограбувала його пасажирів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Херсонської області, передають Патріоти України.

"Під час проведення санкціонованого обшуку в місті Одесі по гарячих слідах встановлено 9 осіб, які здійснювали розподіл грошових коштів та іншого майна, викраденого під час вищевказаного розбійного нападу", - йдеться в повідомленні.

Так, за даними прокуратури Херсонської області, яка здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за цим фактом, зловмисники завдали пасажирам мікроавтобуса матеріальні збитки на суму близько 202 000 гривень.

У даний час обшуки тривають, перевіряється причетність зловмисників до скоєння інших аналогічних злочинів на території області.

"Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде вирішено питання про затримання вказаних осіб в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення останнім про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна", - додали в прокуратурі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...