В окупованій Макіївці бойовиків, які не хочуть воювати, ізолюють на полігоні - розвідка

Командування російських окупаційних військ продовжує здійснювати заходи щодо недопущення зростання випадків залишення передових позицій особовим складом.

Ілюстрація:http://www.segodnya.ua/

В окупованій російсько-терористичними військами Макіївці Донецької області бойовиків, які хочуть покинути ряди НЗФ, ізолюють на полігоні. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Як зазначається, командування російських окупаційних військ продовжує здійснювати заходи щодо недопущення зростання випадків залишення передових позицій особовим складом та дезертирства.

"З метою утримання на службі особового складу 5-ї окремої мотострілкової бригади (Макіївка) та 11-го окремого механізованого полку (Макіївка), який висловив бажання звільнитися після закінчення контрактів, та проведення з ним "посиленої виховної роботи" командуванням 1 АК ЗС РФ введена практика ізолювання таких військовослужбовців на полігоні поблизу Тореза", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними української розвідки, командування 2-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу (Луганськ) збройних сил РФ змушене щодня розглядати до 15 рапортів на звільнення військовослужбовців, у яких завершилися терміни служби за контрактом. У разі затримки прийняття рішення щодо звільнення або відмови особовий склад самовільно залишає розташування бригади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...