"В РФ вирішили на законодавчому рівні запровадити День Злодія", - російський політолог

Свою найбільшу у житті крадіжку російський лідер здійснив 18 березня 2014 року.

Путін на честь себе вирішив почати святкувати День Злодія? Ілюстрація: соцмережі.

На думку російського політолога Андрія Піонтковського, рішення Кремля, яким передбачається проведення наступних виборів президента 18 березня 2018 року, є «цілком логічним», оскільки цей день можна сміливо називати Днем Злодія, у який кожного року вкотре Путіна будуть обирати «довічним президентом», передають Патріоти України.

Коментуючи оприлюднену дату, Піонтковський наголосив: «Це все абсолютно логічно, тому що Путін є найбільшим злодієм у світі. Його доходи складають близько 200 – 250 мільярдів доларів. І свою найбільшу крадіжку російський лідер здійснив 18 березня 2014 року. Тому цілком логічно було б запровадити цей день Днем Злодія і щороку знову і знову обирати Володимира Путіна президентом РФ на все життя».

У відповідь на запитання журналістів, чи дату виборів у наступному році обрали невипадково, Андрій Піонтковськтй заявив: «Звісно. Російська влада повинна якось поексплуатувати тим, що для неї є національним піднесенням після анексії Криму». Водночас експерт запевнив, що якщо певний час і відчувалося якесь піднесення, то від нього вже не залишилося і сліду, хоча Кремль прагне зачепитися за найменшу можливість.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...