В жорстокому нічному бою за Мар'їнку загинув російський полковник

Перестрілка, яка розпочалась близько 17:00, переросла у обстріл з РПГ, АГСів, а потім близько 40 хвилин по позиціях ЗСУ працювали 120 мм міномети і гаубиці.

На околицях Мар'їнки. Фото: kumar.dn.ua.

Вночі 28 червня під час перестрілки у міста Мар'їнка Донецької області українські військові знищили російського полковника. Про це в Facebook повідомили волонтери організації «Вернись живим», передають Патріоти України.

"В Мар’їнці минула ніч була чи не однією з найінтенсивніших у плані обстрілів не лише наших позицій, але й самого міста. Перестрілка, яка розпочалась близько 17:00, переросла у обстріл з РПГ, АГСів, а потім близько 40 хвилин по наших позиціях працювали 120 мм міномети і гаубиці. Наші військові знищили минулої ночі російського полковника. Після цього противник почав обстрілювати свої ж позиції з мінометів. Можливо, хотіли видати це за яскравий обстріл ЗСУ. Про це повідомили місцеві, з-під чиїх будинків в Донецьку працювали САУ", - написали волонтери.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...