"Вам, пані Наталю, доведеться платити": Розенко розповів Королевській, що для неї "прихованої субсидії" не буде (відео)

Павло Розенко нагадав Наталії Королевській, що її статки дозволяють сплачувати комунальні послуги без усяких пільг.

Павло Розенко. Фото: РБК.

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив міністру соціальної політики в уряді Миколи Азарова Наталії Королевській, що вона "як багата людина" буде платити всю "комуналку", без прихованих субсидій. Про це повідомляє 112.ua, передають Патріоти України.

"Пані Наталю, ви ж багата людина. Скажіть мені, чому держава вам має давати дотацію з оплати послуг ЖКГ? Тобто закачувати ці дотації не через субсидію, а через "Нафтогаз", як ви це робили в уряді Миколи Азарова? Утримуючи "низьку" ціну на газ, ви насправді підтримували тих самих олігархів", - зазначив Розенко.

Віце-прем'єр наголосив, що зараз піраміда перевертається. "І тепер ви, Наталіє Юріївно, будете платити повну ціну за газ та інші комунальні послуги як багата людина. А ті, хто не може заплатити, ті отримають субсидію. І не потрібно залякувати людей тим, що субсидію оформити важко. Люди вже пройшли один опалювальний сезон і знають, що це не правда", - звернув увагу Павло Розенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...