Вантажівка на смерть збила чоловіка на Сумщині (фото 16+)

Поліція зараз намагається встановити особу загиблого.

На Сумщині сталася смертельна ДТП. Ілюстрація: соцмережі.

Увечері 1 грудня на Сумщині на автотрасі Київ – Суми – Юнаківка внаслідок страшної ДТП загинув чоловік. Зараз правоохоронці намагаються встановити його особу. Про це повідомляє прес-служба поліції Сумської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік загинув внаслідок наїзду вантажного автомобіля на автотрасі Київ – Суми – Юнаківка. "Водій вантажного малогабаритного автомобіля ГАЗ-3302СПГ за межами населеного пункту села Вовківці здійснив наїзд на чоловіка, який рухався проїзною частиною. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці скоєння ДТП. За вказаним фактом слідчим відділенням Роменського відділу поліції було відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу України", – підкреслили правоохоронці.

Додамо, що наразі поліція встановлює особу загиблого: на вигляд йому – 20-30 років, зріст близько 175 сантиметрів, волосся – довге з каштановим відтінком, чоловік був одягненим в темно-синю куртку, чорні спортивні штани та кросівки.

"Правоохоронці звертаються до всіх громадян, які впізнали дану особу, повідомити в найближчий до вас відділ поліції або до Роменського відділу поліції за телефонами (05448) 5-26-62; 5-25-49; 5-25-11; 5-17-65", – наголосили у поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...