"Ваш удел ползать. Ненавижу вас, быдло": Скандальний політик розгнівав мережу своїми нахабними випадами та образами

Євген Червоненко під дописом про загибель екс-регіоналки Бережної у мережі не стримався і показав себе "у всій красі".

Євген Червоненко. Фото:focus.ua

Колишній міністр транспорту і зв'язку, бізнесмен і ведучий програми "Суб'єктивні підсумки" на телеканалі NewsOne Євген Червоненко викликав бурхливу реакцію українців своїми грубими випадами на адресу однієї з користувачок мережі. Дискусія, в ході якої він зірвався на нецензурну лексику, виникла під дописом екс-депутата Київради Олексія Давиденка в Facebook, передають Патріоти України.

Давиденко засудив "танці на кістках" у зв'язку із загибеллю Ірини Бережної. І коли його підписник зазначила, що "час розплати" для колишньої регіоналки (вона відома своїми антиукраїнськими висловлюваннями) скоротився, Червоненко перейшов на особистість.

"Я бы тебе, овца, в глаза взглянул, но они у тебя некрасивые и пустые! Ненавижу вас, быдло. Надя - п**а сзади..." - написав політик в коментарях.

Українці заступилися за жінку, а самому Червоненку порадили "кататися обережно", нагадавши про карму. Більшість користувачів соцмережі не стримували емоцій і відповіли екс-міністру в його ж стилі.

"Це стадо бидлоти, відірване від влади, відразу показало себе "у всій красі". Тому - дохніть оптом, прокляті українофоби і путінолюби!" - прокоментувала Hellen Saienko.

"Старий маразматик повністю втратив зв'язок з реальністю", - зазначив Артур Середюк.

"Хам, бидло і лицемір", - додала Ірина Мартиненко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...