"Вата" бризкається жовчю: Росіян довела до сказу нова емблема української розвідки (фото)

Російський віце-прем'єр у своїх примітивних "логічних" потугах дійшов до висновку, що для нього така символіка є "дебільною".

На емблемі ГУР сова пронизує мечем територію РФ. Фото:ТВ Центр

Віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін розкритикував символіку Головного управління розвідки (ГУР) української армії. У своєму Twitter він назвав її "дебільною", зазначають Патріоти України.

Критику Рогозіна підтримали інші користувачі соціальної мережі.

«Она не просто «дебильная», она оскорбительная и провокационная! Ответ должен быть немедленным и жестким, вплоть до военного!!!», «Они еще войной на нас пойдут. Там тотальное зомбирование», «Кто бы сомневался в дебильности хохлов, у них давно ничего не осталось.. и мозгов тоже», «Это не дебильная символика, это место расположения колонии, где их лечить будут», «Пациент неизлечим», - пишуть коментатори.

При цьому деякі все ж відзначили, що «дебілами» є ті, хто «не роблять висновків про неї».

У свою чергу російські журналісти зробили свої висновки щодо емблеми.

Слід нагадати, що на новій емблемі ГУР зображена сова, яка тримає меч, що "пронизує" територію Російської Федерації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...