"Ватники невгамовні": "Кремлівський пісенний флешмоб" дістався запорізького аеропорту (відео)

Місцевий телеканал вже встиг охрестити цю подію "удивительным единением".

Любителі російських пісень у Запоріжжі. Фото: скріншот з відео.

Кремлівський флешмоб" дістався запорізького аеропорту - тут організували виконання пісні 70-річної давнини з кінострічки "Небесний тихохід", повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на відповідне відео телеканалу "Алекс", який саме і відзняв акцію. Новину передають Патріоти України.

Цей місцевий телеканал пов’язують із фактичним власником підприємства "Мотор Січ", нардепом В’ячеславом Богуслаєвим, хоча той і не значиться у власниках телеканалу. Богуслаєв у свою чергу має тісні ділові зв’язки із Росією, зокрема володіє там промисловими підприємствами.

Нагадаємо, південними і східними обласними центрами України прокотився "вокзальний флешмоб", під час якого люди виконували пісні з радянських кінострічок. До щонайменше двох флешмобів - на залізничних вокзалах Запоріжжя і Дніпра доклали руки опоблоківці. "Флешмоб" також "підхопили" в окупованих Донецьку та Луганську. Крім того, до нього долучилися і у Росії, зокрема організаторами акції на вокзалі в Москві стало православно-неофашистське угрупування СС, що підтримує тісні зв’язки з Гіркіним-Стрєлковим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...