Вдарили по голові: Під Києвом вчинили збройний напад на депутата

Правоохоронці наздогнали зловмисника, який намагався втекти, і виявили у нього муляж гранати.
Нардепу пощастило, що поруч опинилася поліція. Фото: прес-служба Нацполіції.

У понеділок, 22 січня, в Кагарлику Київської області невідомий скоїв збройний напад на депутата обласної ради. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Київській області, передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався після зустрічі з виборцями, коли народний обранець виходив з офісу. "До нього підбіг невідомий і вдарив по голові. Після чого нападник намагався застосувати вибуховий пристрій", - йдеться в повідомленні.

У момент нападу поруч проїжджали патрульні Кагарлицького відділення поліції і співробітники управління поліції охорони. Правоохоронці наздогнали зловмисника, який намагався втекти, і виявили у нього муляж гранати.

Уточнюється, що нападником виявився 33-річний чоловік з Білої Церкви, його помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі порушили кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Так, призначено експертизу, за результатами якої буде вирішено питання про відкриття кримінального провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...