Ведучий НТВ накинувся на українського політолога через власну брехню про малайзійський "Боїнг" (відео)

Після словесної перепалки ведучий програми попросив українського політолога покинути студію, при цьому застосовуючи фізичну силу.

Російський ведучий накинувся на українського політолога. Фото: скріншот з відео.

Під час ефіру програми «Місце зустрічі» на російському телеканалі НТВ ведучий Андрій Норкин вступив у перепалку з українським політологом Сергієм Запорізьким, який був запрошений на передачу в якості експерта. Новину передають Патріоти України.

Черговий випуск програми був присвячений останнім подробицям розслідування катастрофи малазійського «Боїнга» на Донбасі. Повідомляється, що в ході жвавої дискусії ведучий програми спробував довести, що міжнародне співтовариство всіляко ігнорує аргументи з боку Російської Федерації. В ході передачі Норкин акцентував увагу на тому, що вперше версію про те, що літак збив український бомбардувальник, озвучила не РФ, а американський блогер. Український політолог Сергій Запорізький поспішив заперечити ведучому.

«Слухайте, не треба мене лікувати, а!» - відповів Норкин. «Треба, бо ви обманюєте», - парирував експерт. Після даної словесної перепалки ведучий програми попросив українського політолога покинути студію, при цьому застосовуючи фізичну силу. Пізніше Норкин пояснив, що не потерпить подібного від «всякого барана», оскільки працює в журналістиці вже 26 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...