Велика перемога в тилу: Відомий волонтер показав обновки українських військових (фото)

Перші партії нових зимових курток вже поїхали на передову та видані в тилу.

Роман Донік. Фото: amdn.news.

Відомий український волонтер Роман Донік відзначив, що речове забезпечення військових досягло досить великих досягнень. Зокрема волонтер розповів про дуже якісний пошив зимових курток для військових. Новину передають Патріоти України.

Донік розповів, що особисто він спочатку не повірив своїм очам, коли побачив якість пошиву нових зимових курток для українських військових. Зокрема волонтер зазначив, що він подумав, що це індивідуальний пошив.

«Я коли побачив, думав індпошив, тупо передрали з нашим верхом. Виявилося вже шиють і МО вже закуповує». Більше того, він розповів, що перші партії курток вже поїхали на передову та видані в тилу. Крім того, Донік розповів і про перші враження бійців на передовій та бойового генерала ЗСУ.

Зокрема він зазначив, що генерал, який наразі перебуває в тилу дуже задоволений якістю якістю зимової куртки. Більше того бійці на передовій також похвалили досить хорошу якість пошиву та власне якість виробленого.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...