Велике цабе непогано викручується: П'яну стрілянину чиновника по людях у Луганській області кваліфікували як хуліганство

У заяві прокуратури відзначається, що у ході досудового слідства перевіряються обставини кримінального правопорушення та своєчасність внесення відомостей до ЄРДР Біловодським відділом поліції.

Стрілянину по людях розцінили як хуліганство. Фото: РБК.

Прокуратура Луганської області повідомила про початок розслідування інциденту за участю голови райдержадміністрації Біловодського району Луганської області, який на своєму позашляховику збив скутеристів і відкрив по них вогонь. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на НВ.

"У ніч з 08.07.2016 на 09.07.2016 між головою районної державної адміністрації Біловодського району та місцевими мешканцями стався конфлікт, під час якого посадовець здійснив декілька пострілів у їх бік", - заявили у прокуратурі. Відомості за вказаним фактом внесено до ЄРДР та кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У заяві прокуратури відзначається, що у ході досудового слідства перевіряються обставини кримінального правопорушення та своєчасність внесення відомостей до ЄРДР Біловодським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області. Слідство триває, його стан знаходиться на контролі керівництва прокуратури Луганської області.

Нагадаємо, вчора ми повідомляли, що в селищі Біловодськ Луганської області в ніч на 9 липня голова місцевої держадміністрації Андрій Грачов на своєму позашляховику збив скутеристів і відкрив по них вогонь з пістолета. Правоохоронці погодилися зафіксувати факт злочину, однак потім начальник місцевого районного відділення поліції порвав заяву потерпілих прямо у них на очах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...