"Вернем все в зад": Міністр освіти РФ хоче повернутися "до кращих традицій радянської школи"

На думку Ольги Васильєвої, дітей потрібно привчати до праці на користь своєї держави, а скасовувати домашні завдання - погана ідея.

Ольга Васильєва. Фото: Комсомольская правда.

Міністр освіти і науки Росії Ольга Васильєва в інтерв'ю "Независимой газете" розповіла, що виступає "за повернення до кращих традицій радянської школи". Новину передають Патріоти України.

"Все нове - це добре забуте старе. Сьогодні це все теж актуально. Хіба будь-яка школа XXI століття не повинна виховати особистість, що поважає свій народ, цінує працю? І хіба молодій людині не треба вселяти думку, що вона повинна трудитися на благо себе і своєї країни?", - сказала Васильєва.

Також міністр заявила, що вважає сім-вісім уроків на день "явним перебором". "Будь-яка школа повинна виконувати базовий план, вся інша діяльність починається після", - сказала Васильєва, додавши, що не підтримує ідею скасування домашнього завдання.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...