"Весела зміна була": Поліцейський розповів, як охоронець автостоянки у Києві напідпитку роз'їжджав на чужому "Лексусі"

Поліція спіймала порушника, який до того ж не мав при собі жодних документів

Поліція зловила п'яного охоронця автостоянки. Фото: "Фейсбук"

Патрульний поліцейський Євген Зборовський повідомив про цікаву історію, яка сталася у Києві цієї ночі. Про це він написав на своїй сторінці у "фейсбуці", передають Патріоти України.

"Ну дійсно весела нічна зміна була.
був давно такий кліп попсовий на пісню "до скорой встречи". сюжет в тому, що парнішка катає баришню на бентлі, а потім виявляється, що він автослюсар, який взяв без дозволу машинку, а саме ця дівчина власниця автомобіля. крч, або згадали, або гляньте кліп. не важливо :)
сьогодні вночі один з моїх екіпажів (той самий, який зловив на минулій нічні трьох грабіжників) зупиняє шикарний лексус, а за кермом п*янющий без жодних!! документів охоронець автостоянки, який взяв машину вночі покататися, паралельно попиваючи якусь слабоалкоголку (до цього пив щось значно міцінше, бо 1.6 проміле), поки власник автомобіля за кордоном! Вартість б.у. автомобіля стартує від 800 тисяч. грн.
В такі моменти окрім неприхованого щирого здивування у мене в голові пролітають ще дві думки "як скучно я живу!" і "та чим же трясця вони думають, коли таке чудять?!!", - пише Євген.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...