"Від 10 000 доларів на місяць жоден не відмовився б": Мочанов зізнався, що працював на Курченка (відео)

Екс-автогонщик і волонтер АТО пояснив, що формував гараж Курченкові.

Олексій Мочанов. Фото: Антикор.

Зараз займаюся найкращою у світі роботою, я – автомобільний сомельє. Таким був віддавна, таким зокрема був, коли заробляв дуже багато грошей, обслуговуючи інтереси гаража Сергія Курченка. Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK розповів Олексій Мочанов, екс-автогонщик, волонтер, журналіст, передають Патріоти України.

Гість програми зауважив, що у Курченка працював ще до Майдану. І до тепер через це зазнає критики. «Але, я думаю, від 10 000 доларів на місяць жоден з людей, хто мене звинувачує, не відмовився б. При тім я ні в кого нічого не вкрав», – акцентував Мочанов.

Екс-автогонщик і волонтер АТО пояснив, що формував гараж Курченкові. «Сподівався, що можна буде зібрати дуже правильну колекцію, якою б гордилася Україна», – розповів гість студії.
Також Олексій Мочанов додав, що не має жодного стосунку до «Автомайдану», хоча йому неодноразово приписують членство в організації. «Насправді я бачився з ними по справі в Києві раз у житті – у середині січня 2014 року була перша стрілянина за участю тітушок біля оперного театру і на розі Богдана Хмельницького», – пригадав Мочанов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...