"Від таких загинув полковник Євген Коновалець", - голова ОУН на заяву Путіна про належність батька Медведчука до націоналістів

Богдан Червак нагадав про події 2004 року під час виборів президента, коли "несподівано з'явилася "ОУН Романа Козака" із зверненням до Ющенка – "ваша дружина-американка" на усіх каналах ТБ".
Богдан Червак. Фото: соцмережі.

Голова ОУН Богдан Червак прокоментував заяву президента РФ Володимира Путіна під час його щорічної "прямої лінії" щодо того, що батько політика Віктора Медведчука, який також є його кумом, "був активним діячем ОУН". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Путін заявив, що "батько Медведчука був активним діячем ОУН". Боже, хто тільки не примазується до ОУН. Ось тепер – Медведчук. До речі, не виключаю, що у свій час якийсь "Медведчук" був засланий до ОУН чи УПА з конкретною метою – розколоти підпілля, або ж ліквідувати когось із українських націоналістів", - заявив Червак.

За словами керівника організації, такі дії РФ практикувала постійно. "Від таких дій загинув полковник Євген Коновалець – засновник ОУН. У "розробці" НКВД-КГБ перебували, фактично, усі визначні діячі ОУН", - запевнив він.

До того ж Червак нагадав про події 2004 року під час виборів президента, коли "несподівано з'явилася "ОУН Романа Козака" із зверненням до Ющенка – "ваша дружина-американка" на усіх каналах ТБ".

"Є багато підстав вважати, що тут стирчали вуха Медведчука", - додав він і зазначив, що дії Медведчука дуже "нагадують чергову спецоперацію", проте, на його думку, йдеться не тільки про компрометацію ОУН чи національно-визвольного руху, а про ліквідацію України як незалежної держави.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...