Віддане серце: На Київщині напівсліпий ротвейлер врятував з палаючого будинку родину і десяток собак (відео)

Ротвейлер Кіра в дитинстві наїлася щурячої отрути через що майже осліпла, однак все одно намагался все життя старанно виконувати свої обов'язки охоронця будинку та майна господарів.

Власниця ротвейлера-рятувальниці розповіла про страшну ніч. Фото: скріншот з відео.

На Київщині майже сліпий ротвейлер врятував з палаючого будинку жінку з дітьми і десяток собак. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Загорання сталося у приватному будинку о четвертій ранку. Половина будинку, обшита пластиком і зсередині і ззовні спалахнула як свічка. Друга половина - зареєстрований собачий розплідник - від вогню не постраждала. Однак врятувати від чаду вдалося не всіх. Ротвейлер Кіра стрибала через вогонь та у зубах за шкірки виносила чотирилапих.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...