Відмова від "бронемеріна" це не кінець: Аферисти з "Нафтогазу" не відмовилися від намірів вкрасти 5,1 млн, - соцмережі

Те, що пану Коболєву не купили нову "іграшку", це перемога громадянського суспільства, котре викристалізовується в Україні. Однак у мережі з'явилися інші тривожні "дзвіночки" з державного монополіста, де управлінці, традиційно, не забувають про себе.

Андрій Коболєв. Фото google.com

Як вже повідомляли Патріоти України, "Нафтогаз України" відмовився від придбання бронеавтомобіля для глави компанії Андрія Коболєва. Однак є підозри, що гроші на розкішне авто у відомстві вже успішно "розпилили". Ось що з цього приводу, з посиланням на власні джерела, пише в групі "Патріоти України - єднаймося" Алекс Богославський.

"Прошу это ПРОЧЕСТЬ и ПРИНЯТЬ СВОЕ РЕШЕНИЕ. Отказ от "бронемерина" это информация для появляющегося Гражданского Сообщества УКРАИНЫ. Но аферисты из "Нафтогаза" не отказались от намерений украсть 5,1 млн., они уже выведены из бюджета. Мы обязаны их заставить эти деньги израсходовать на бронежилеты, аптечки для бойцов, защищающих Украину в Авдеевке, Широкино, Зайцево, Марьинке и т.д. Если это им не подходит, то в стране критическое положение с лечением онкобольных детей срочно нужны лекарства и операции. Призываю ВСЕХ не равнодушных активно оказать давление на «Нафтогаз» и вернуть украденные деньги с пользой для Украины. Мы это уже в состоянии делать. А если еще наши Порошенко, Гройсман и Луценко, которые взяли в свое управление УКРАИНУ, применят свою власть, то в понедельник 8 авг. 2016г. будет еще одна благая весть. Украина ждет!"


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...