Відому російську тенісистку звинуватили в шахрайстві

Марія Шарапова співпрацювала з Homestead з 2012 року і за контрактом отримала кілька мільйонів доларів.

Марія Шарапова. Фото: 24СМИ.

Колишня перша ракетка світу росіянка Марія Шарапова стала фігурантом справи про шахрайство в індійському штаті Харьяна. Шарапова залучена до справи, оскільки в 2013 році її ім'я використовувалося в рекламній кампанії проекту Ballet by Sharapova, організованої забудовниками, які не виконали зобов'язання, повідомляє Times of India. Новину передають Патріоти України.

Позов до суду на росіянку подала 44-річна Бава Агарвал, яка тоді вклала гроші в проект, будівництво якого навіть не почалося, а пізніше з'ясувалося, що у забудовників не було необхідних документів.

Агарвал вважає, що Шарапова має пряме відношення до шахрайства, оскільки "не тільки агресивно рекламувала шахрайську діяльність, а й підтримувала проект в очах громадськості. Відповідно, вона - частина злочинної змови".

Суд вже почав розслідування цієї справи. Шарапова співпрацювала з Homestead з 2012 року і за контрактом отримала кілька мільйонів доларів. Нагадаємо, в цьому році Шарапова тільки закінчила відбувати дискваліфікацію за вживання заборонених препаратів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...