Відповість за все: Кононенко і "БПП" загрожує кримінальна справа антикорупційного бюро за тиск на Абромавічуса

Міністр буде фігурувати в справі як свідок.

Ігор Кононенко. Фото: www.seetarget.com.

Співробітники Національного антикорупційного бюро ініціювали кримінальну розгляд щодо діяльності Ігоря Кононенко, що займає пост заступника керівника фракції "Блок Петра Порошенка". Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті відомства, передають Патріоти України.

Кононенко підозрюють у втручанні в хід роботи Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Відправною точкою для кримінальної справи послужила заява, зроблена Айварасом Абромавічусом. "Відомості внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за статтею 364 (ч.2) КК України "Зловживання владою або службовим становищем", - свідчить повідомлення.

Крім того, кримінальна справа стосується і інших учасників "БПП". У зв'язку з цим бюро найближчим часом проведе допит Абромавічуса з метою виявлення подробиць подій, яких він торкнувся у своїй заяві. Міністр буде фігурувати в справі як свідок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...