Військова техніка 21 століття: В "Укроборонпромі" повідомили про розробку сучасних моделей безпілотників

У держконцерні наголосили, що використання безпілотної техніки повинно стати пріоритетом українських збройних сил.

Мінібронетранспортер "Фантом". Ілюстрація:УНІАНФахівці концерну "Укроборонпром" розробляють нові моделі безпілотної військової техніки на базі мінібронетранспортера "Фантом". Про це заявив заступник гендиректора з авіабудування та виробництва Володимир Коробов, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу держконцерну.

"Військова техніка 21 століття повинна повністю нівелювати людський фактор участі у вирішенні конфліктів. Використання безпілотної техніки повинно стати пріоритетом збройних сил. Саме тому ми розробляємо таку техніку в Україні і налагоджуємо її виробництво", - зазначив Коробов.

За його словами, розроблений і вже представлений на міжнародних виставках "Фантом" вдало проходить випробування, а концерн готовий почати його серійне виробництво для української армії в разі відповідного замовлення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...