Військова виставка IDEX-2017: Українська бронетанкова та оптико-електронна техніка знайшла міжнародних покупців

Українська зброя цінується на міжнародному ринку, адже вона відповідає викликам сучасності, а наші фахівці закладають в нові розробки досвід участі українських військових у гібридній війни.

"Укроборонпром" на міжнародній виставці IDEХ-2017. Фото:http://ukroboronprom.com.ua/

Делегація Державного концерну "Укроборонпром" підписала низку нових експортних домовленостей та уклала Меморандуми про співпрацю в перший день роботи наймасштабнішої військової виставки IDEX-2017. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу концерну.

"Українська зброя цінується на міжнародному ринку, адже вона відповідає викликам сучасності, а наші фахівці закладають в нові розробки досвід участі українських військових у гібридній війни. Розроблені у рекордні терміни безпілотні апарати отримали високу оцінку міжнародної спільноти та викликали інтерес до її придбання," - зазначають в Концерні.

В перший день виставки, що триває в Абу-Дабі відбулися переговори з представниками іноземних компаній та обороних відмовств присутніх на виставці. Більшість нових домовленостей уклали в галузі бронетанкової та оптико-електроної техніки.

"Експортні домовленості - це валютні фінансові надходження до бюджету країни. Це інвестиція у розвиток всієї держави та, насамперед, в її оборонно-промисловий комплекс," - зауважує заступник Міністресва економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко.

Як відомо, Держконцерн "Укроборонпром" бере участь в одній із головних виставок зброї у світі – IDEX (International Defence Exhibition), яка проходить раз на два роки у Об'єднаних Арабських Еміратах.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...