"Він став злочинцем у Франції": Кадиров зняв з себе відповідальність щодо чеченця-горлоріза

Чеченський лідер зазначив, що нападник, який влаштував різанину у центрі Парижа, тільки народився у Чечні, а ось дорослішання та формування його особистості відбулося у французькому суспільстві.

Рамзан Кадиров. Фото:Sputnik Казахстан

Глава Чечні Рамзан Кадиров підтвердив інформацію про те, що на перехожих у Парижі напав чоловік, який народився в Чечні. Втім, Кадиров наголосив, що погляди нападника сформувало французьке суспільство. Про це Рамзан Кадиров написав у своєму Telegram-каналі, інформують Патріоти України.

"Хамзат Азімов дійсно після досягнення 14-річного віку отримав паспорт громадянина Росії. Однак, цей паспорт зараз є недійсним, бо в 20 років він не отримав новий. У зв'язку з цим вважаю за необхідне заявити, що вся відповідальність за те, що Хамзат Азімов встав на шлях злочинності, повністю лягає на владу Франції," – написав лідер Чечні.

Окрім цього, він зазначив, що нападник, який влаштував різанину у центрі Парижа, тільки народився у Чечні, а ось дорослішання та формування його особистості відбулося у французькому суспільстві.

Більше того, Кадиров звинуватив Францію і увесь західний світ у створенні тепличних умови всім, хто вороже налаштований по відношенню до Росії в цілому і до Чечні зокрема, а також у невмінні виховувати дітей. Також він натякнув, що начебто знає про зв'язки цього терориста із французькою поліцією.

"Ще раз нагадую, що Хамзат виріс у Франції і злочинцем став у цій країні. Переконаний, якби він провів дитинство і юнацькі роки в Чечні, його доля склалася б по-іншому!" – підсумував Рамзан Кадиров.

Як повідомлялося раніше, 12 травня ввечері у центрі Парижа невідомий з ножем накинувся на перехожих. Загинуло 2 осіб, включно із нападником. Його застрелили правоохоронці. Справу розслідують як терористичний акт.

Згодом відповідальність за цей теракт у центрі Парижа взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...