"Вірні путінці" нехай розважають скреп: СБУ заборонила в'їзд в Україну цілій компанії російських артистів

Всі вони підписали сумно відому заяву на підтримку політики Путіна щодо України, яка знаходиться у вільному доступі на сайті російського Мінкульту. А деякі ще й відзначилися кричущими антиукраїнськими заявами і діями.

Задорнов може розповідати про "піндосів" десь в іншому місці. Фото: соцмережі.

Служба Безпеки України заборонила в'їзд на територію України деяким діячам російського шоу-бізнесу і кінематографа. Новину передають Патріоти України.

Зокрема, як сказано в документі СБУ, опублікованого на сторінці громадського руху "Відсіч" у Facebook, режисерові Микиті Михалкову, співачці Надії Бабкіній, артисту Михайлу Задорнову, акторам Станіславу Говорухіну, Ірині Алфьоровій, Олексію Паніну і шоумену Леоніду Ярмольнику тепер заборонено в'їжджати на територію України.

Крім того, СБУ звернулося до Міністерства культури України, яке тепер має внести вищевказаних діячів до переліку людей, які загрожують національній безпеці країни. Це, в свою чергу, дозволить прибрати фільми і телепередачі з їх участю з українських телеекранів.

Втім, як зазначають активісти, із поданих 600 заяв із переліком інших прізвищ, які впливають на національну безпеку України і підтримують російську агресію на території України, СБУ розглянула лише 100, і в більшості випадків не виявила порушень із боку цих артистів.

"Хоча всі вони підписали сумно відому заяву на підтримку політики Путіна щодо України, яка знаходиться у вільному доступі на сайті російського Мінкульту. А деякі ще й відзначилися кричущими антиукраїнськими заявами і діями. Зокрема, "чистими" виявилися такі вірні "путінці" як Олександр Панкратов-Чорний, Геннадій Хазанов, Лоліта Мілявська (хоча їй і заборонений в'їзд, але в "чорний список" не внесена) і Федір Добронравов - останній не тільки підписав "пропутінську" заяву, не тільки на камеру заявив, що Крим - російський, а й відзначився побиттям українських активістів", - нарікають активісти організації "Відсіч".

Вони вимагають від СБУ припинити застосовувати подвійні стандарти щодо "різних рашистів", тому що їм усім не місце в Україні, а місце в "чорному списку".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...