Вітаймо пенсіонера КДБ - скандуємо "царь ненастоящий": Путін втрачає легітимне право обіймати державну посаду

7 жовтня громадянин Володимир Путін досягає граничного віку перебування на державній службі.

Путіну час йти на пенсію. Фото: ИноСМИ.

Президент Росії Володимир Путін, якому 7 жовтня виповниться 65 років, досягне граничного віку для державного службовця і має піти на пенсію, заявив російський опозиційний політик, директор Інституту енергетичної політики Володимир Мілов Facebook, передають Патріоти України. Facebook.

"7 жовтня громадянин Володимир Путін досягає граничного віку перебування на державній службі (ст. 25.1 ФЗ "Про державну цивільну службу РФ"). На пенсію!" – написав він.

-->

"7 жовтня громадянин Володимир Путін досягає граничного віку перебування на державній службі (ст. 25.1 ФЗ "Про державну цивільну службу РФ"). На пенсію!" – написав він.

-->

7 жовтня громадянин Володимир Путін досягає граничного віку перебування на державній службі (ст. 25.1 ФЗ "Про державну цивільну службу РФ"). На пенсію!" – написав він.

Мілов уточнив, що, за законом про цивільну держслужбу, Путін може продовжити державну службу після 65 років за згодою наймача. "Я як наймач не згоден", – підкреслив політик.

У ст. 25 закону "Про державну цивільну службу Російської Федерації" йдеться, що заміщення посади цивільним службовцем після досягнення ним віку 65 років – граничного віку перебування на цивільній службі – не допускають. Наступні вибори президента Росії відбудуться 18 березня 2018 року. Путін перебуває на посаді глави Кремля з 2000 року (із перервою у 2008–2012 роках).

-->

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...