Вітер валив дерева і зривав дахи: Львовом пронеслася буря (фото)

За інформацією прес-служби Львівської міської ради, в результаті урагану в місті впали близько двадцяти дерев.

Наслідки бурі у Львові. Фото:http://varta1.com.ua

Під вечір у п'ятницю, 21 липня, по Львову пронеслася гроза. В результаті два дерева впали на проспекті Свободи і одне - на Пасічній. Про це повідомляє Varta1, передають Патріоти України.

В результаті були пошкоджені автомобілі і заблокована дорога. Постраждалих немає. У той же час, на вул. Медової Печери зірвало дах з будинку, пошкоджено припаркований автомобіль.

За інформацією прес-служби Львівської міської ради, в результаті бурі в місті впали близько двадцяти дерев.

Так, в Личаківському районі сильний вітер звалив 13 дерев, два з них впали на автомобілі. Також вітер зірвав балконний козирок з будинку на вулиці Пасічній, він також впав на автомобіль. Поблизу пам'ятника Тарасу Шевченку в центрі міста впало дерево відразу на два автомобіля. На проспекті Чорновола провалилося дорожнє покриття.

Крім того, зафіксовані випадки пошкодження ліній електропередач.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...