Вкрали тільки рушницю: На Київщині бандити до смерті закатували фермера, а його дружину побили

Бандитів було троє, одягнені вони були в камуфляжну форму.

Грабіжників було троє. Ілюстрація: irshavanews.in.ua.

У селі Гребінки Васильківського району Київщини стався розбійний напад на котедж. Про це повідомили в ГУ Національної поліції в Київській області, передають Патріоти України.

Як стало відомо, в приміщення увірвалися кілька людей, які пов'язали, а потім побили господаря будинку і його дружину. В результаті чоловік помер від побоїв. Катуючи подружжя, нальотчики намагалися дізнатися у них, де заховані цінності. У підсумку вони забрали рушницю (принаймні, поліції поки відомо про зникнення зброї), після чого зникли.

Поліцію викликав син господарів будинку, який незабаром повернувся додому. Правоохоронці займаються пошуком грабіжників. Як дізналися журналісти, бандитів було троє, одягнені вони були в камуфляжну форму. Зазначимо, що господарі котеджу займалися фермерством.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...