Внаслідок вибуху відірвало руки: Стало відомо про замах на життя "свободівця" на Київщині

Було встановлено, що злочинці заклали гранату біля воріт будинку партійця.
Для замаху на життя свободівця використали гранату. Ілюстрація: "Слово і діло".

У неділю, 24 липня, в с. Шкарівка (Білоцерківський район, Київська область) вибухнула граната біля будинку члена Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Івана Штонди. В результаті замаху партієць отримав важкі травми, йому відірвало обидві руки. Про це повідомляє прес-служба «Свободи», передають Патріоти України.

«24 липня 2016 року в селі Шкарівка Білоцерківського району Київщини скоєно замах на життя члена Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Івана Штонди», – сказано в повідомленні. Було встановлено, що злочинці заклали гранату біля воріт будинку партійця. В результаті вибуху Іван Штонда втратив обидві руки і отримав серйозні травми і зараз перебуває в реанімації у важкому стані.

Заступник голови Київської обласної організації ВО «Свобода», депутат Київської облради В'ячеслав Хмельницький заявив, що «Свобода» буде добиватися якомога більш швидкого і прозорого розслідування. Іван Штонда – знана і шанована людина в селі. Він є одним із засновників громадської організації «Старе русло с. Шкарівка», що бореться за права односельців, активно допомагає українським військовим на Донбасі. Припускають, що замах на життя соратника Тягнибока може бути пов'язаний з тим, що він заважав спокійно втілювати свої плани у життя комусь з місцевих магнатів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...