Вночі у Києві горіла станція швидкісного трамвая (фото)

На місці події працювали три машини пожежників і оперативно-слідча група.

Пожежа на станції швидкісного трамвая. Фото:Facebook

На станції швидкісного трамвая "Ромена Роллана" в Києві, яка розташована між станціями "Кільцева дорога" і "Гната Юри", сталася пожежа. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

Вогонь запалав уночі. За словами охоронця станції, він почув тривожний звук близько першої години ночі."Звук був схожий на те, що щось кинули. Горіти почало знизу, полум'я піднялося на дах, - згорів майже весь дах", - сказав охоронець.

На місці пожежі працювали три машини пожежників і оперативно-слідча група. Пожежу локалізували о 4:30. Кав'ярня, яка тут знаходиться, вигоріла, канцелярський магазин також згорів. Потерпілих немає.

Зараз станція працює в звичайному режимі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...