"Во всем виноваты хохлы!": У Росії знайшли винних в авіакатастрофі під Москвою. Тривають пошуки "візитки Яроша"

У прес-службі авіакомпанії наголосили, що літак розробили в Україні на АНТК "Антонов".

Ан-148 потерпів крах у Підмосков'ї. Ілюстрація:24 канал

В авіакомпанії "Саратовские авиалинии" заявили, що літак Ан-148, який розбився 11 лютого в Підмосков'ї, було розроблено у 2010 році в українському авіаційному науково-технічному комплексі імені Антонова (нині – державне підприємство "Антонов"). Про це повідомила прес-служба авіакомпанії, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні, 11 лютого, літак Ан-148 (реєстраційний номер RA-61704) авіакомпанії "Саратовские авиалинии", що виконував рейс 6В-703 Москва – Орськ... перестав виходити на зв'язок із диспетчерами після кількох хвилин після вильоту з аеропорту Домодєдово", – ідеться в повідомленні.

В авіакомпанії підтвердили, що на борту перебувало 65 пасажирів і шестеро членів екіпажу.

"Авіакомпанія "Саратовские авиалинии" висловлює глибоке співчуття рідним і близьким, які загинули в аварії літака, що виконував рейс за маршрутом Москва – Орськ. Літак Ан-148, що виконував рейс Москва – Орськ, бортовий номер RA-61704, 2010 року випуску, розроблено АНТК імені Антонова", – додали у прес-службі.

Пасажирський літак Ан-148 "Саратовских авиалиний", що виконував рейс із Москви в Орськ, зник з екранів радарів за кілька хвилин після зльоту з аеропорту Домодєдово 11 лютого. Уламки літака виявили в Раменському районі Московської області.

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу Росії (порушення правил безпеки руху й експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...