Воєнний стан не зробить армію професійною, зброю - сучасною, а воєначальників - талановитими, - Касьянов

"Воєнний стан" - це обмеження прав і свобод, але зовсім не ефективна зброя.

Юрій Касьянов. Фото: Обозреватель.

Заява секретаря РНБО Олександра Турчинова про можливе запровадження в Україні військового становища стало приводом для бурхливих серед користувачів мережі. Оцінку ідеї Турчинова дав відомий блогер і волонтер Юрій Касьянов у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Обстановка в зоні розпалюється; втрати зростають; і влада знову погрожує ввести воєнний стан. Народ багатозначно киває головою, і на якийсь час заспокоюється. "Військове положення" звучить одночасно страхітливо і обнадійливо. Потужно. Зразок тієї атомної бомби, яку Кравчук зопалу віддав Росії. Але це все - пшик. З таким же успіхом можна ввести долар, або заборону на брехню - ні багатшими, ні чесніше ми від цього не станемо. Воєнний стан не зробить армію професійною, зброю - сучасною, а воєначальників - талановитими і сміливими", - пише блогер.

"Воєнний стан - це обмеження прав і свобод. Коли військовий комендант - тилова криса буде цар і бог у вашому містечку, а воєнком стане на законних підставах "вирішувати" кому воювати, а кому відпочивати - кому жити і кому вмирати... Воєнний стан - це коли ви не будете знати правду про втрати, і будете щасливі в своєму незнанні; а зрадофілів, що говорить незручну правду, критикують улюблену владу - нарешті притягнуть до відповідальності. І, може бути, навіть поставлять до стінки. Щоб не заважали всім нам безперервно перемагати", - не вірить у життєздатність ідеї Касьянов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...