Воювати не тільки зі зброєю в руках: Муженко заявив, що ЗСУ починає боротися з інфозагрозами

Віктор Муженко заявив, що проблеми, які існують у Збройних Силах України, не замовчуються.
Віктор Муженко. Фото: telegraf.com.ua.

Найближчим часом у Збройних силах України проведуть структурні зміни для посилення напрямку інформаційної боротьби. Про це заявив начальник Генштабу – головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко 4 червня, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Ми провели воєнно-стратегічну гру, в ході якої розглядали загрози, які виникають проти України, різні варіанти їх нейтралізації та реагування на них. Одним із питань цієї гри була інформаційна боротьба, інформаційне протиборство", - зазначив Муженко.

Він додав, що наразі ЗСУ мають "досить обмежені можливості у сфері інформаційного протистояння". "Для виправлення ситуації та посилення цього напрямку найближчим часом ми проведемо необхідні структурні зміни, – зазначив начальник Генштабу.

Також Муженко заявив, що проблеми, які існують у Збройних Силах України, не замовчуються. "Не всю інформацію, яка вам стає відомою, можна оприлюднювати. Наприклад, щодо укомплектованості підрозділів особовим складом і бойовою технікою, їх морально-психологічного стану тощо. Ці дані – з розряду тих, за якими полює ворожа розвідка", - додав Муженко під час наради з прес-офіцерами ЗСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...