Волонтерка, майбутня мама та дружні сестри: Що відомо про постраждалих у жахливій ДТП в Харкові (фото)

Одна з постраждалих жінок, яка знаходиться у вкрай важкому стані, тільки в червні відсвяткувала весілля. Її чоловік загинув...

ДТП на Сумській у Харкові. Фото: РБК.

У результаті страшної аварії на вулиці Сумській у Харкові постраждали 6 людей, ще 5 загинули. "Обозреватель" розшукав в соцмережах профілі деяких з тих, що вижили в страшному місиві. Патріоти України пропонують і вам дізнатися більше про цих людей.

Так, потерпілі 24-річна Діана Берченко і 27-річна Оксана Евтєєва були сестрами. Чоловік Оксани - Олександр Євтєєв загинув. Виходячи з їх сторінок в Facebok, пара тільки 3 червня зіграла весілля. Обидві сестри працюють у контактному центрі Global Bilgi.


Як пишуть колеги дівчат на Facebook, Діана та Оксана зараз у лікарні в дуже важкому стані, вночі перенесли операції. Люди збирають фінансову допомогу для сестер. За останньою інформацією від прес-служби Харківської міської ради, Оксана Берченко починає приходити до тями і подавати ознаки свідомості. Діана Берченко, як і раніше, перебуває у вкрай важкому стані.

Крім того в результаті аварії постраждала 30-річна Жанна Власенко, жінка на п'ятому місяці вагітності. Раніше Жанну лікарі ввели в медикаментозний сон. Сьогодні консиліум медиків буде вирішувати, чи виводити харків'янку, яка чекає малюка, зі сну або зробити це пізніше. Судячи з її сторінки в соцмережі, жінка працює в турагенції.


Унаслідок події постраждала також 26-річна правозахисниця Ганна Комар . Активна й життєрадісна, дівчина працює в благодійному фонді "Право на захист", що спеціалізується на захисті й дотриманні прав людини найбільш уразливих груп: біженців, внутрішньо переміщених осіб, осіб без громадянства, осіб без документів.

Крім того, Ганна протягом двох місяців була волонтером у центрі сирійських біженців у Туреччині, де допомагала адаптації дітей, зокрема, вчила їх англійської мови.

Зараз Ганні також потрібна допомога . Вона знаходиться в обласній лікарні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...