Вона не бачила, як руки чоловіка крали: На фонд дружини екс-президента України завели кримінальну справу

Кримінальне провадження відкрили з приводу коштів, зібраних на будівництво «Лікарні майбутнього».

Катерина Ющенко. Фото: focus.ua.

Дружина третього президента України Віктора Ющенка Катерина заявила, що проти її фонду «Україна 3000» відкрили кримінальне провадження. Про це вона повідомила в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Катерини Ющенко, кримінальне провадження відкрили з приводу коштів, зібраних на будівництво «Лікарні майбутнього». Вона повідомила, що за минулі 5 років вони пережили 14 перевірок - це були СБУ, КРУ, Генеральна прокуратура, Податкова адміністрація, міліція. Жодна з перевірок не виявила нічого протизаконного в діях фонду, жоден зі слідчих не знайшов навіть натяку на розкрадання, присвоєння, нецільове використання зібраних благодійних коштів.

«Отже, повідомляю вам, проти нас знову відкрито справу. Цього разу кримінальне провадження правоохоронні органи відкрили по зверненню від однієї дуже цікавої організації - «Громадська безпека і розвиток». Вона зареєстрована в листопаді 2015 року в місті Херсон. Раніше це об'єднання називалося «Нове слов'янське покоління». Його представляють відкриті сепаратисти, які кілька років тому хотіли створити сепаратистську «Херсонську народну республіку», - розповіла колишня перша леді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...