Воно тонуло, і українці його врятували: На Одещині стався інцидент з екс-головою проросійського Придністров'я

Рятувальники вчасно поспіли на місце події. Вчасно, але навіщо.

У ніч на 6 серпня прикордонники Одеського загону морської охорони здійснили рятувальну операцію в Чорному морі на катері з трьома українцями на борту. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.

Капітан судна заявив, що в п'яти милях від берега у катера відмовив основний двигун і його відносить у відкрите море. Як зазначили в Держприкордонслужбі, через 20 хвилин судно морської охорони прибуло на місце інциденту і відбуксирувало катер до Іллічівського рибного порту.

Одним із врятованих виявився колишній президент невизнаної Придністровської Молдавської Республіки Ігор Смирнов.

Цю інформацію підтвердили джерело видання в Одесі та фото, які опублікувала українська Держприкордонслужба.

Журналісти зазначають, що Смирнов, який управляв невизнаною ПМР з 1990 по 2011 рік, є пристрасним шанувальником плавальних засобів. ЗМІ додали, що в 2009 році він подарував прикордонному загону МДБ ПМР патрульний катер, який зібрав сам.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...