"Вони наших друзів образили, а ми образимося на них": Експерт розповів про можливу реакцію у Кремлі на останні дії США

США випустили близько 50 крилатих ракет по Сирії у відповідь на хіматаку по Ідлібу, в результаті якої загинули безліч жінок і дітей.

Рекс Тіллерсон може не поїхати в Росію? Ілюстрація: Вести.

Після удару США по військовій базі президента Сирії Башара Асада в Кремлі можуть піти на принцип і скасувати візит держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Росію. Таку думку в коментарі "Обозревателю" висловив головний науковий співробітник Інституту всесвітньої історії НАН України, екс-радник посольства України в США, вчений-американист Олександр Потєхін, передають Патріоти України.

"Цілком можливо, що зараз Володимир Володимирович вирішить показати, що він крутий пацан і скаже: "Ніяких Тіллерсонів. Вони наших друзів образили, а ми образимося на них". США надали Путіну широкий діапазон дій або слів у відповідь", - сказав Потєхін.

Зазначимо, що через кілька годин після удару США по авіабазі Асада, Росія призупинила дію укладеного з Вашингтоном меморандуму про запобігання інцидентів і забезпечення безпеки польотів авіації під час операцій у Сирії. Нагадаємо, США випустили близько 50 крилатих ракет по Сирії у відповідь на хіматаку по Ідлібу, в результаті якої загинули безліч жінок і дітей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...