Вони озброєні та стріляють: Над незадекларованою "хатинкою" начальника департаменту ГПУ збили дрон

Якщо держчиновник намагався таким чином уникнути небажаного розголосу навколо злочинної нерухомості, то зробив собі "ведмежу послугу".
Над елітним маєтком збили дрон. Фото: Infocopter portal.

Над будинком керівника Департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності ГПУ Володимира Бедриківського був збитий дрон. Про це повідомляє член громадської ради НАБУ Олексій Гриценко, передають Патріоти України.

"Під час зйомки дроном будинку, який було незадекларовано, начальника департамента ГПУ Бедриківського наш дрон було збито з вогнепальною зброї після певної кількості пострілів з території, де він живе. Ми з Олегом Пушою викликали поліцію і чекаємо наряд", - написав він на Facebook.

Гриценко заявив, що зйомку будинку здійснювали за закликом генпрокурора Юрія Луценка, "який просив повідомляти про недоброчесних прокурорів і надавати таку інформацію". Активіст також висловив сподівання на швидку реакцію правоохоронців.

"Сусідка віддала дрон, який впав на її територію. (...) Людина, схожа на Бедриківського, втекла до озера. На території 2 автівки, одна з яких ним задекларована", - пізніше додав Гриценко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...