Ворог за минулу добу теж зазнав чималих втрат, - розвідка Міноборони

Найгарячішими ділянками на фронті залишається авдіївська промислова зона, околиці Горлівки та село Луганське.

Луганське. Фото: ЖЖ.

За минулу добу, 11 червня, в зоні проведення антитерористичної операції представники незаконних збройних формувань застосували 576 мін та 226 артилерійських снарядів на Донецькому напрямку, втрат з боку Збройних сил України не зафіксовано, повідомили в прес-центрі Адміністрації президента з питань АТО. Новину передають Патріоти України.

Найгарячішими ділянками на фронті залишається авдіївська промислова зона, околиці Горлівки та село Луганське (Світлодарська дуга). В цьому районі в суботу бойовики також вели обстріли з бойової машини піхоти (БМП), зенітних установок, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В той же час на Маріупольському напрямку представники незаконних збройних формувань (НЗФ) здійснили 82 мінометних обстріли. Тут під обстріли потрапили село Березове та Новотроїцьке, по яким вогонь вівся з окупованого Докучаєвська. Також під обстріли потрапили села: Тарамчук, Водяне, Гранітне. По зазначеним населеним пунктам ворог застосував БМП, 82- та 120 мм міномети, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю. На Луганському напрямку під обстріли потрапили Новозванівка та Новоолександрівка.

За минулу добу 12 українських військовослужбовців отримали поранення. Зі сторони противника відомо про п’ятьох загиблих та 12 поранених з чотирьох підрозділів російсько-терористичних військ. Протягом останніх днів спостерігається активізація противника в Донбасі, зокрема на Донецькому напрямку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...