"Вова, ты завтра подохнешь", - журналіст підказав українській владі, як вести перемовини з Кремлем

Не варто вести жодних розмов з ватажками так званих "республік" до тих пір, поки санкції остаточно не дотиснуть російського агресора, вважає Юрій Карін.

Володимир Путін. Фото:UA- Reporter.comУкраїні не слід контактувати з ватажками "ДНР" та "ЛНР" до тих пір, поки Росія остаточно не здасться під тиском санкцій Заходу. Про це в коментарі Обозревателю заявив військовий експерт, головний редактор сайту "Інформаційний спротив" Юрій Карін, інформують Патріоти України.

"С кем там можно договариваться? Мы можем договариваться только с Путиным. Нужно сказать: "Вова, пусть твои орлы сложат оружие. Потому что тебя санкциями обложили, тебе их нечем кормить, ты завтра подохнешь.

Вот когда его экономическими санкциями дожмут, что он будет готов принять такое предложение, то только тогда мы сможем говорить о чем-то таком. А так с кем там сейчас говорить?", - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...