"Все идет по плану": Захарченко заявив, що українцям вже "варто звикати до його голосу"

За вказівками російських кураторів терористи запланували використати ситуацію з "націоналізацією" в своїх особистих цілях.

Захарченко вже вважає себе "царем"? Ілюстрація: news.bigmir.net.

Глава терористів "ДНР" в нахабній і провокаційній манері прокоментував перехоплення телефонної розмови з одним з радників терориста Дмитром Трапезниковим, під час якої розкрилися подробиці планованого захоплення терористами "ДНР" українських підприємств Донбасу. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Захарченко заявив, що "українці повинні звикати до його голосу", оскільки "все йде за планом". При цьому в СБУ зазначили, що опубліковане перехоплення терористів "ДНР" свідчить про те, що "ДНР" насправді сама зацікавлена в блокаді Донбасу, підтверджуючи штучність ультиматумів української влади. За вказівками російських кураторів терористи запланували використати ситуацію з "націоналізацією" в своїх особистих цілях. Саме про ці наміри і було оголошено в повідомленні, яке було перехоплено співробітниками українських спецслужб.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...